Verktyg - Klockbandsverktyg

 

Bandbytar-verktyg

Som namnet skvallrar om så är detta ett verktyg som du tar till hjälp när du byter klockarmband. Att byta klockarmband går i många fall bra även utan verktyg, men verktyg underlättar oftast. Letar du på youtube kommer du hitta otaliga påhittiga lösningar där folk byter klockarmband utan verktyg.

Behöver jag ett verktyg när jag byter natoband?

I dom flesta fall behöver du inte något verktyg för att byta från ett natoband till ett annat. Undantaget kan dock vara dom klockor där det är så trångt mellan klocka och bandstift så man är tvungen att plocka av bandstiftet för att montera natobandet.

Verktyg till MN-strap

Till MN-strap behöver du ett verktyg för att på enklast sätt byta klockarmband. I synnerhet när du ska plocka av det så kan det vara bra att ha ett verktyg till hands.

Verktygets olika sidor

Bandbytar-verktyget har två olika sidor. Den ena är gaffelformad för att på ett enkelt sätt få grepp om bandstiftet. Andra sidan är en lite längre pigg. Denna sida sida kan du använda på klockor som har borrade bandhorn. Något som är vanligt på dykarur.

Verktyg ingår i alla ordrar!

Hos PrinceNato ingår verktyg i alla ordrar för att du på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna byta klockarmband. Oroa dig inte vi skickar alltid med verktyg!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen