Two Piece - Tvådelade Natoband med snabbfäste

  • Sportig och slitstarkt design
  • Ger dig stor möjlighet att variera dig
  • Häftiga färgkombinationer
  • Quick release-bandstift
  • Passar vanlig klocka och smartwatch

 

Tvådelade natoband

Traditionella natoband löper under klockan. Detta bidrar till att göra klockan tjockare. Med detta tvådelade natoband så slipper du dock detta och behöver inte oroa dig för att din klockan ska bli för hög. En annan fördel är att du kan bära dessa klockarmband tillsammans med din smartwatch då det inte är något material som täcker sensorerna på undersidan av din smartwatch.

Prisvärda klockarmband

Denna produktserie är mycket prisvärd och du får verklgien mycket för pengarna. Det finns en stor mängd olika alternativ att välja mellan. Både våra tratitionella tvådelade natoband och tvådelade natoband hybrid som har inslag av läder.

Passar det min smartwatch?

Dessa klockarmband passar din smartwatch så länge bredden mellan bandhormen matchar. Du kan enkelt mäta hur stort avstånd du har mellan bandhornen med hjälp av ett skjutmått eller ett måttband. I denna produktserie har vi klockarmband med bredd 18 mm, 20 mm, 22 mm och 24 mm.

Quick release-bandstift

Quick release-bandstift är ett mycket bra komplement till ditt klockarmband. Dessa bandstift gör det enkelt att byta klockarmband utan hjälp av verktyg. Har du ett klockarmband där du behöver verktyg för att ta av det behöver du inte oroa dig. Vi skickar alltid med bandbytar-verktyg gratis vid alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen