Waffle strap blue - En vecka på handleden

Waffle strap blue - En vecka på handleden

Waffle strap blue - En vecka på handleden

Vilket klockarmband man ska välja så här i juletider kan man så klart orda om. Jag valde att satsa på ett klockarmband jag ögnat länge med inte tagit mig tid att prova nämligen “Waffle strap blue”. Namnet kommer från mönstret som finns på ovansidan som är våffelformat. Orginalet av detta klockarmband kommer från 60-talet och inga mindre än den japanska giganten Seiko. 

 

Materialet FKM-gummi ger goda kvaliteter när det gäller hållfasthet och komfort. Det klarar också temperaturväxlingar på ett föredömligt vis, något som så klart passar bra nu på vintern.

 

Komforten är något man snabbt lägger märket till när man bär detta klockarmband. Det är lätt att anpassa storleken då hålen följer längs med hela klockarmbandet, något som gör att snudd på en bebis skulle kunna ha det på sig. Som om detta inte vore nog så är undersidan utskuren vilket ger en härlig ventilation.

 

Att säga att det är så bekvämt att man glömmer att det sitter på kan låta lite klyshigt med i just detta fall så stämmer det. Den senaste veckan har jag knappt tänkt på att jag haft klockan på handleden. Nog för att julledigheten kan ha lite med detta att göra.

Fördelar

  • Lätt att matcha med din klocka
  • Passar alla sorters klockor
  • Oerhört bekvämt

 2021-12-30

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen