Nyheter MN-band 6/4

Nyheter MN-band 6/4

MN-banden är en faorit hos en mängd klockälskare och det är lätt att förstå varför. Med sin elasticitet och innovativa fäste är det verkligen en stjärna bland klockarmbanden. Tidigare har vi haft MN-band med svarta och metallfästen. Nu utökar vi vårt redan rika sortiment med MN-band med guldfärgade fästen.

 

 

MN strap - Blue gold - Blått med guldfärgade detaljer

Det är något speciellt med färgkombinationen blått och guld. Det är ingen slump att Rolex gör den ikoniska Submarinern i helguld med blå urtavla. Det är helt enkelt makalöst vackert. Och skönthet är verkligen något du får med detta klockarmband. Det följsamma blå materialet blandat med den fästet som man hakar fast har gjort detta till en storfavorit hos mig personligen.

Vill du ha ett klockarmband som passar en blå klocka eller uppskattar du blå klockband så är detta perfekt för dig. 

 

 

MN strap - Black gold - Svart med guldfärgade detaljer

Svart måste vara den mest populära färgen när det handlar om klockarmband. Svarta klockarmband passar med dom flesta klockor och detta är inget undantag. Men sina läckra guldfärgade detaljer så kommer detta sticka ut bland dina andra svarta klockarmband. Detta elastiska svarta klockarmband är en fröjd att ha kring handleden.

Det guldfärgade spännet gifter sig mycket väl med det svarta. Svart och guld är ju mycket vackert ihop.

 

MN strap - Yellow gold - Grönt marine nationale band med gul rand och guldfärgade detaljer

 

Det gröngula marine nationale klockarmbandet har länge varit en favorit bland våra kunder. Men då med svart spänne. Med detta får något lite annorlunda. Det guldfärgade spännet passar mycket bra med det gröna och gula.2022-04-07

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen