Natoband Zulu

  • Gedigen och genomarbetad design
  • Snyggt militär design
  • Unika hållara

Natoband zulu

Klockarmband Zulu är något av en vidarutveckling av dom traditionella natobanden. Våra natoband Zulu håller absolut högsta klass och precis som förväntas har dessa fem ringar tillverkade i rostfritt stål som håller bandet på plats. Zuluband ska vara lite tjockare och våra zuluband håller en tjocklek om 1,4 mm.

Natoband Zulu ger dig en fantastisk känsla som du inte kommer att tröttna på i första taget. Natoband Zulu har dessutom en tydlig militär look som är svår att motstå.

Varför ska jag ha ett natoband zulu

Natoband zulu har en häftig design med fem snygga ringar som hjälper till att hålla natobandet på plats oavsett vad gör för aktiviteter. Vetskapen om att klockan på ett gediget sätt sitter fäst vid handleden kommer skänka en känsla av lugn och stabilitet till dig som bär det.

En annan stor fördel är natoband zulus coolhets-faktor. När du bär ett av dessa natoband så får du verkligen en militär och sportig känsla som du kommer älska. Dom femringarna är verkligen något spektakulärt och kommer hålla dig nöjd med detta natoband en lång, lång tid framöver.

Vilka storlekar finns dessa natoband i?

Natoband Zulu finns i stolekarna 18mm, 20mm 22mm och 24mm. Du mäter enklast hur stort du behöver genom att mäta avståndet mellan din klockas bandhorn. Detta gör du med ett skjutmått eller ett måttband. När du vet vilken storlek din klocka behöver kan du välja och vraka bland det rika utbud du hittar hos princenato.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen