Singelpass natoband

  • Exklusiv och vacker design
  • Material av mycket hög kvalitet
  • Ger en oerhört skön känsla
  • Marknadens snyggaste natoband!

 

Natoband singelpass

Det traditionella natobandet har två lager material under själva klockan. Att ha tå lager material bidrar till klockans höjd. Men om du har en från början hög klocka eller bara vill ha en lägre profil kan detta vara hämmande. Därför erbjuder vi natoband singelpass. Singelpass är som namnet antyder ett natoband som endast passerar under klockan en gång.

Varför vill man ha ett natoband singelpass?

Förutom det ovan nämnda att dessa natoband ger en lägre profil håller våra natoband singelpass en mycket hög nivå sett till kvalitén. Tyget som klockarmbandet är tillverkat av är sannolikt det finaste man kan hitta när vi talar om natoband. Vi har bland annat hajtandsmönstrade natoband som ger ett mycket effektfullt skimmer.

Hur sätter jag på ett natoband?

Natoband är mycket enkla att montera. Det enda du behöver göra är att ta av ditt nuvarande klockarmband och därefter sätta på bandstiften. Bandstift och bandbytarverktyg följer med varje order från PrinceNato utan extra kostnad. När bandstiften är på plats för du helt enkelt igenom natobandet mellan klockan och bandstiftet. Natoband singelpass finns i storlekarna 20 mm och 22 mm.

Natobandets spänne

Spännet på natoband singelpass är inspirerat och liknar det som finns på Tudors natoband. Designen på detta spänne är bara en av många anledningar till att detta natoband är så oerhört prisvärt

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen