Seatbelt natoband

  • Sportig och exklusiv känsla
  • Stora valmöjligheter
  • Oerhört bekvämt material
  • förtroendeingivande spänne

 

Natoband seatbelt

Seatbelt natoband är något nyskapande i klockarmbandens värld. Med sitt välsittande mjuka, följsamma och bekväma material så kan du inte bli annat än nöjd. Seatbelt nato har ett vackert skimmer till på köpet där det riktigt glänser om klockbanden.

Varför ska jag har ett seatbelt natoband

Seatbelt natoband är ett mycket trevligt alternativ när det kommer till natoband. Det följsamma materialet skapar en enorm komfort och du kommer vilja bära det om och om igen. 

Anledningen till att seatbelt natoband blivit så populära är nog dess komfort och sitt vackra yttre.

Spänne i PVD eller stål?

Bland våra natoband seatbelt finns det alternativ med spänne i rostfritt stål och PVD-behandlat stål vilket ger en snygg svart finish. Möjligheten att välja, inte vara vilken färgsättning du vill ha utan också hur spännet ska se ut är något vi på PrinceNato tar på allra största allvar.

Är det svårt att montera ett natoband?

Nej, det är tvärtom mycket enkelt att sätta på ett natoband. Det enda du behöver göra är att plocka av ditt nuvarande klockarmband och därefter sätta på bandstiften på klockan. Bandstift och bandbytarverktyg följer med varje order hos PrinceNato så du behöver inte oroa dig för det. 

Guide för hur du byter till ett Natoband hittar du här.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen