Natoband rugged

  • Stabil och förtroendeingivande känsla
  • Häftigt militär design
  • Får din klocka att växa

Natoband rugged

Ibland vill man att sitt natoband ska kännas gediget och rejält. Ibland vill man ha ett natoband som sitter där det ska. Ibland vill man ha ett natoband rugged. I vår produktserie rugged så får du ett klockband av allra högsta kvalitet och med en förtroendeingivande känsla. Dessa natoband har en mycket solid känsla och en tydlig närvaro när dom sitter kring handleden. Du kommer känna dig trygg med ett natoband rugged till din klocka.

Natobandets tjocklek

Ett natobands styvhet avgör hur känslan av natobandet. Ett styvt natoband ger en mer trygg och gedigen känsla kring handleden. Ett mindre styvt natoband ger en kanske mer bekväm och elegant känsla.

En stor del i natobandets styvhet avgörs av dess tjocklek och natoband rugged är tjockare än traditionella natoband. Detta skapar ett förtroende och känsla som är svår att matcha hos andra klockarmband.

Hur vet jag att natobandet kommer passa min klocka?

Enklast måste vara att helt enkelt googla för att se vilken bredd din klocka har mellan bandhornen. En sådan googling skulle kunna se ut som följande "Märke modell lug width". Hittar du inte det du söker eller om du har ett mätdon nära till hands går det lika bra att mäta. Detta gör du enklast med ett skjutmått eller måttband. Våra natoband rugged finns i storlekarna 20mm och 22mm.

Hur monterar jag ett natoband?

Det är enkelt att montera ett natoband. Det första du behöver göra är att ta av ditt nuvarande klockarmband från klockan. Behöver du ett verktyg för detta behöver du inte oroa dig, bandbytar-verktyg och bandstift följer alltid med alla dina ordrar från PrinceNato utan extra kostnad.

När du tagit av ditt nuvarande klockarmband sätter du på bandstiften och trär därefter igenom natobandet mellan bandstiften och klockan. 

Guide för hur du byter till ett Natoband hittar du här.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen