Natoband läder

  • Hög komfort
  • Stilfullt intryck
  • Klassisk design
  • Pålitlig känsla
  • Enkelt att ta på och av

Natoband läder

Natoband tillverkas traditionellt i nylon, men nu finns det även andra material som förnyar och förändrar känslan du har hos ditt natoband. Vi letar ständigt efter nya material och stilar att utöka vårt sortiment med.

Natoband läder är ett kalssiskt natoband som likt namnet säger tillverkat i läder, det kan vara äkta läder eller syntetiskt PU-läder. Du får den härliga komforten hos ett natoband blandat med den klassiska elegansen hos ett klockarmband i läder.

Natoband läder i vårt sortiment är tillverkat i syntetiskt PU-läder.

Vad är fördelen med natoband?

Natoband ervjuder den som bär det en enorm lättsamhet och oändliga valmöjligheter. Det faktum att det går så snabbt att byta natobanden och att dom generellt är väldigt prisvärda och i synnerhet i PrinceNatos fall mycket prsivärda gör dom till den perfekta följeslagaren till din klocka. 

Hur vet jag att natobandet passar min klocka?

Det du behöver göra är att mäta avståndet mellan bandhornen. Detta gör du enklast genom att mäta med ett skjutmått eller ett måttband. Oftast kommer din klocka ha ett jämnt nummer som avstånd mellan avstånd mellan bandhornen. Våra natoband läder finns i storlekarna 18mm, 20mm, 22mm och 24mm

Är PrinceNatos natoband och klockarmband fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen