Natoband rubber - Gummi natoband

  • Häftigt och bekvämt material
  • Ger dig och din klocka ett sportigt intryck
  • Silikongummi som ger en perfekt komfort och häftig stil
  • Snyggt fäste i rostfritt stål

Natoband i gummi?

Ja faktiskt, denna något oväntade kombination är en riktig fullpoängare. Du får det snkla och moderna hos ett natoband, blandat med det sportiga och tåliga hos ett gummiband. Helt enkelt det bästa från två världar. Natoband av nylon har funnits med oss en längre tid, men har du ett natoband i gummi har du fortfarande chansen att vara egen och sticka ut.

Klockarmband silikon

Dessa natoband är tillverkade av silikon. Silikon har en mängd bra egenskaper som du värdesätter i ett klockarmband. Detta märks inte minst på den stora mängd klockarmband som är tillverkade i silikon. Silikonet har en oerhörd tålighet och du kommer inte behöva oroa dg för att ditt klockarmband ska gå sönder. Dessutom tål det både vatten och extrema temperaturer något som ger dig möjlighet att ha samma natoband på dig oavsett om du bastar eller är på expedition till Sydpolen.

Hur vet jag om detta natoband passar min klocka?

Du behöver veta hur stort avstånd du har mellan dina bandhorn. Detta mäter du enklast med hjälp av ett skjutmått eller måttband. Natoband gummi finns i storlekarna 18 mm, 20 mm och 22 mm.

Natoband singelpass

Singelpass innebär att det endast är ett lager material som ligger under själva klockan i motsats mot traditionella natoband som har två lager material under klockan. Dessa natoband gummi är just singelpass och ger ett snyggt och avslapptnat intryck är du bär det.

Är PrinceNatos natoband och klockarmband fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen