Natoband Exclusive

  • Exklusiv känsla
  • Unik design
  • Höjer dig och din klocka
  • oöverträffad komfort
  • Långt mer värt än sitt pris

Natoband exclusive

Ibland vill man ha det allra finaste, det bästa. Med våra natoband exclusive så vågar vi säga att du får just detta, det allra bästa materialet till det allra bästa priset. Själva tyget är en mjukt och följsamt och färgerna på banden är livfulla och vackra.

Du kanske inte tänker dig att du skulle ha ett av våra exklusiva natoband med dig på äventyr. Men det går alldeles utmärkt, precis som våra andra natoband är alla klockband i denna serie oerhört slitstarka och tål såväl tuff användning som en tur i tvättmaskinen.

Natoband med en exklusiv design

Vi har valt att kalla denna serie för natoband exclusive. Det är nog först när du har ett av dessa natoband i handen som du verkligen kan uppskatta dess storhet. Det vackra materialet leker med ljuset och ger dig och din klocka det lyft som ni förtjänar. Vare sig du vill ha ett guldigt natoband eller ett mer klassiskt svart så håller designen i denna serie en oerhört hög nivå och du kommer känna en glädje varje gång du får bära det.

Vilka storlekar finns dessa natoband i?

Natoband exclusive finns i stolekarna 18 mm, 20 mm och 22 mm. Du mäter enklast hur stort du behöver genom att mäta avståndet mellan din klockas bandhorn. Detta gör du med ett skjutmått eller ett måttband. När du vet vilken storlek din klocka behöver kan du välja och vraka bland det rika utbud du hittar hos princenato.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen