Natoband Classic

  • Ger dig och din klocka en militär look
  • Stor mängd varianter att välja bland
  • Välarbetat fäste ger en solid känsla
  • originalet!
  • Oerhört prisvärt

 

Natoband classic

Natoband classic är ett mycket prisvärt och enkelt natoband som finns i en mycket stor mängd olika färger. Det stora utbudet och dom vackra färgerna gör du garanterat kommer hitta ett eller flera som du kommer vilja ha. Spännet är tillverkat i rostfritt stål och bidrar till att ge natobandet ett gedigen och härlig känsla. Vi har valt att kalla denna produktserie classic, detta på grund av att dom mest liknar dom natoband som den engelska militären fick utskriven.

Varför ska jag ha ett natoband?

Natoband ger dig möjlighet att snabbt växla mellan olika stilar beroende på vilket humör du är på och vad du bär för kläder. Natoband har också en mängd egenskaper som gör dom till perfekta följeslagare till din klocka. Natoband är oerhört slitstarka och tål det mesta du kan utsätta dom för och skulle dom bli smutsiga så är det bara att skicka in det i tvättmaskinen.

Hur vet jag att natobandet passar?

Du mäter avståndet mellan din klockas bandhorn. Detta gör du enklast genom att mäta med skjutmått eller måttband. Natoband classic finns i storlekarna 18 mm, 20 mm och 22 mm.

Hur vet jag att natobandet passar min klocka

Det enklaste sättet att ta reda på vilken storlek du behöver på ditt natoband är att mäta avståndet mellan bandhornen. Detta gör du enklast genom att använda ett skjutmått eller ett mått band. Natoband classic har vi i storlekarna 18mm, 20mm och 22mm.

Är PrinceNatos natoband och klockarmband fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen