Natoband Black edition - Natoband med svarta detaljer

  • Ger dig och din klocka sportighet
  • Tydlig militär look
  • Häftiga och effektfulla svarta detaljer
  • Stor mängd färgsättningar att välja bland

 

Natoband black edition

Den kanske största fördelen med natoband är dess mångsidighet. Att du kan ha det på stranden så väl som till kostym. I vår produktserie Black edition hittar du ytterligare ett sätt att uttrycka dig själv genom ditt klockarmband. I vanliga fall när det handlar om natoband så är det rostfritt stål som gäller. Sen kan denna antingen vara borstad eller polerad. I vår black edition så hittar du istället fästen tillverkade i rostfritt stål med en snygg svart PVD-behandling. PVD-behandlingn ger dessa natoband en mycket vacker svart yta, men inte nog med det så bidrar det till att göra ytan slitstark.

Vilka fördelar finns det med ett natoband?

Natobandet har en stor fördel i att det finns i så oerhört många varianter. Natobanden i denna serie är speciella på det viset att dom har svart fäste. Men dom har också en stor mängd olika färger som du kan välja och vraka bland. En annan stor fördel är natobandens pris. Natoband generellt och i synnerhet PrinceNatos natoband håller en mycket attraktiv prisnivå vilket ger dig möjlighet att ha flera olika så du enkelt kan matcha efter humör och kläder.

Hur vet jag att natobandet passar min klocka

Det enklaste sättet att ta reda på vilken storlek du behöver på ditt natoband är att mäta avståndet mellan bandhornen. Detta gör du enklast genom att använda ett skjutmått eller ett mått band. Natobanden som vi har denna produktserie finns i storlekarna 18 mm, 20 mm, 22 mm och 24 mm.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen