Marine Nationale strap - Elastiska klockarmband

  • Elastiskt material - ett elastiskt material gör att klockarmbandet sitter bekvämt på handleden och kan enkelt justeras för att passa olika storlekar.
  • Marin nationale-design - det elastiska marine nationale-klockarmbandet har en unik och distinkt design som kan lägga till en touch av personlighet till din klocka.
  • Mångsidigt - det elastiska marine nationale-klockarmbandet passar både till vardags och till speciella tillfällen, och kan enkelt matchas med en mängd olika outfits.
  • Prisvärt - jämfört med andra material som läder eller metall, är elastiska klockarmband vanligtvis mycket prisvärda.
  • Lätt att ta på och av - det elastiska marine nationale-klockarmbandet kan enkelt justeras och tas på och av, vilket gör det lätt att byta ut det mot ett annat klockarmband om du vill ändra looken på din klocka.

MN-banden eller marine nationale klockarmband

har sitt ursprung i 60-talets Frankrike. Den franska militären hade Tudor-klockor, eftersom klockorna som namnet kvallrar om skulle användas i anslutning till vatten så krävdes ett klockband i vattentåligt material. Detta fick man genom att använda vävt material som användes till fallskärmar. Fördelen med MN-klockbanden var att dom lätt kunde dras över en våtdräkt och var vattenresistent.

Hur fäster man ett MN-strap?

Marine nationale-klockarmband har ett innovativt spänne som gör att dom sticker ut bland andra klockarmband. Till skillnad från andra klockarmband där man exempelvis för in en pigg i ett förutskuret hål i klockarmbandet så finns inga såna hål på ett MN-strap.

Istället så fästs Marine nationale-klockarmbanden med en sorts hake. Följden av detta blir att man får en lite annorlunda känsla jämfört med många andra klockarmband.

Varför ska man ha ett MN-strap

MN-straps mycket behagliga elastiska material ger en fantastisk känsla när det sitter kring handleden. Just det faktum att klockarmbandet är elastiskt gör också att att du har mycket goda förutsättningar att få till en perfekt längd på ditt klockarmband, vad det betyder för komfororten är lätt att förstå.

Prisvärda marine nationale MN-straps

Vi hos PrinceNato är mycket stolta att kunna erbjuda dig som kund ett mycket stort utbud av marine nationale MN-straps. Vi har ett stort utbud av Marine nationale MN-straps så du kommer garanterat hitta ett som passar dig, din stil och din klocka.

Marine nationale-klockarmband med svart fäste

Rostfritt stål är det klassiska materialet bland klockarmband i stort och MN-klockarmband i synnerhet. Men vi erbjuder också flera olika färgsättningar med svart fäste. Att ha ett svart PVD-behandlat fäste på ditt marine nationale-klockarmband ger ett lite häftigare intryck som du kommer att älska.

Marine nationale-klockarmband guld

Vem älskar inte guld? Det är självklart att du ska ha ett marine nationale-klockarmband med guldfärgade detaljer i din samling. Hos PrinceNato hittar du just detta. Våra marine nationale mn-strap gold. Det elastiska materialet blandat med guld skapar perfektion!

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

 

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen