PU-läder klockarmband

  • Enkel skönhet
  • Klassisk design
  • Gör din klocka snyggare
  • Prisvärd

 

 

Klockarmband läder

Klockarmband läder är det mest klassiska materialet bland klockarmband. Läder var gångbart bland klockarmband för 100 år sedan och nog kommer det vara populärt även om 100 år. Det finns så klart flera goda anledningar till att klockarmband läder fortsätter skörda framgångar och vara ett självklart val för många av dom mest exklusiva klocktillverkarna.

Fördelar med klockarmband läder

Klockarmband läder erbjuder en komfort som en svår att föreställa sig utan att ha ett klockarmband till hands. Inte nog med dess höga komfort så får du också en elegans och stilgullhet som är svår att få med något annat klockarmband.

Klockarmband PU-läder

Våra klockarmband PU-läder kännetecknas av en snygg och avskalad enkelhet. sömnen matchar klockarmbandet på ett mycket övertygande sätt. Detta är helt enkelt ett klockarmband som ser bra ut utan att sticka ut. Det kommer passa dig nästan oavsett vilken klocka du bär, att det dessutom är mycket prisvärt bidrar så klart till dess attraktivitet.

Vad är PU-läder

PU-läder eller polyuretanläder är en sorts syntetiskt läder användebart på grund av sin stora likhet till vanligt läder. Dom stora fördelarna med PU-läder är att inga djur behöver sätta livet till i produktionen av produkten. En annan stor fördel är att priset ofta är lägre än vanligt läder.

Vad man föredrar av PU-läder och äkta läder är så klart en smaksak men att dom har lite olika känsla kan nog få säga emot. 

Passar det min smartwatch

Klockarmband PU-läder passar din klocka oavsett om det är en smartwatch eller inte. Det viktiga är att din klocka har rätt avstånd mellan bandhornen. Produkterna i denna serie finns i stolekarna 18 mm, 20 mm, 22 mm och 24 mm. Du mäter enklast avståndet mellan bandhornen med hjälp av ett skjutmått. Skulle du sakna detta så går det bra med ett måttband också.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen