PU-läder klockarmband

 • Enkel skönhet
 • Klassisk design
 • Gör din klocka snyggare
 • Prisvärd

 

 

Fördelar med PU-läder

Här är tio möjliga anledningar till varför man kan välja att använda pu-läder (läderimitation) i stället för riktigt läder:

 1. Pris: Pu-läder är oftast billigare än riktigt läder, så det kan vara ett mer budgetvänligt alternativ.

 2. Inte djurtillverkat: Pu-läder är inte tillverkat från djur, vilket kan vara en fördel för personer som vill undvika djurtillverkade produkter.

 3. Mängd olika färger och mönster: Pu-läder kan finnas i en mängd olika färger och mönster, vilket kan vara en fördel om du vill ha en specifik färg eller mönster på ditt läderprodukt.

 4. Lätt att hålla rent: Pu-läder kan vara lättare att hålla rent än riktigt läder, eftersom det inte suger åt sig fett och smuts lika lätt.

 5. Tåligt: Pu-läder kan vara tåligare än riktigt läder, eftersom det inte nöts ner lika lätt.

 6. Lätt att sköta: Pu-läder kräver oftast mindre skötsel än riktigt läder, så det kan vara enklare att hålla det i bra skick.

 7. Vattenavvisande: Pu-läder är oftast mer vattenavvisande än riktigt läder, vilket kan vara en fördel om du vill ha ett läderprodukt som inte skadas av vatten.

 8. Lätt att forma: Pu-läder är oftast lättare att forma än riktigt läder, så det kan vara lättare att tillverka läderprodukter av pu-läder.

 9. Låg vikt: Pu-läder är oftast lättare än riktigt läder, så det kan vara en fördel om du vill ha en läderprodukt som inte är för tung.

 10. Mångsidigt: Pu-läder kan användas till en mängd olika produkter, såsom väskor, skor, möbler och tillbehör. Detta kan göra det till ett mångsidigt material att använda.

Vad är PU-läder

PU-läder eller polyuretanläder är en sorts syntetiskt läder användebart på grund av sin stora likhet till vanligt läder. Dom stora fördelarna med PU-läder är att inga djur behöver sätta livet till i produktionen av produkten. En annan stor fördel är att priset ofta är lägre än vanligt läder.

Vad man föredrar av PU-läder och äkta läder är så klart en smaksak men att dom har lite olika känsla kan nog få säga emot. 

Passar det min smartwatch

Klockarmband PU-läder passar din klocka oavsett om det är en smartwatch eller inte. Det viktiga är att din klocka har rätt avstånd mellan bandhornen. Produkterna i denna serie finns i stolekarna 18 mm, 20 mm, 22 mm och 24 mm. Du mäter enklast avståndet mellan bandhornen med hjälp av ett skjutmått. Skulle du sakna detta så går det bra med ett måttband också.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen