Basic - enkla klockarmband i äkta läder

  • Snygga och mycket prsivärda klockarmband
  • Tillverkade i äkta läder
  • Spartanks design

Klockarmband läder

Klockarmband läder är det mest klassiska materialet bland klockarmband. Läder var gångbart bland klockarmband för 100 år sedan och nog kommer det vara populärt även om 100 år. Det finns så klart flera goda anledningar till att klockarmband läder fortsätter skörda framgångar och vara ett självklart val för många av dom mest exklusiva klocktillverkarna.

Fördelar med klockarmband läder

Klockarmband läder erbjuder en komfort som en svår att föreställa sig utan att ha ett klockarmband till hands. Inte nog med dess höga komfort så får du också en elegans och stilgullhet som är svår att få med något annat klockarmband.

Klockarmband läder basic

Vårt enklaste alternativ när det kommer till klockarmband i läder. Inga sömmar, ingen dekoration utan bara ett härligt följsamt och snyggt klockarmband. Vad mer kan man begära? Jo kanske att det ska vara tillverkat i äkta läder. Vilket dessa klockarmband självklart är

Svarta fästen till ditt klockarmband?

Gällande fästena så kan du välja mellan klassiska fästen i rostfritt stål och lite mer moderna fästen i svart PVD-behandling. Valfrihet är något som vi på PrinceNato tycker är viktigt och här får du hög grad av valfrihet.

Quick release-bandstift

I denna produktserie får du också klockband med quick release-bandstift vilket gör att det är mycket enkelt att ta på och av och kräver inga verktyg.

Prisvärda klockarmband läder

Bland våra klockarmband läder med svarta fästen får du ett prisvärt och högkvalitativt klockarmband som kommer att hålla många år. 

 

Passar detta klockarmband min smartwatch?

Det du måste är vilket avstånd du har mellan dina bandhorn på din klocka. Detta mäter du enkelt med hjälp av ett skjutmått eller ett måttband. Alternativt försöker du googla fram det, en googling som kan se ut såhär: "Märke modell lug width". I denna produktserie har vi klockarmband med storlek 18mm, 20mm, 22mm och 24mm så att så länge du har något av dessa avstånd mellan dina bandhorn kommer det passa.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen