Äkta läder med fästen i rostfritt stål

  • Elegant och klassisk design
  • Äkta läder ger en härlig komfort
  • Spänne som inger förtroende och skapar en fulländad helhet

Klockarmband läder

Klockarmband läder är det mest klassiska materialet bland klockarmband. Läder var gångbart bland klockarmband för 100 år sedan och nog kommer det vara populärt även om 100 år. Det finns så klart flera goda anledningar till att klockarmband läder fortsätter skörda framgångar och vara ett självklart val för många av dom mest exklusiva klocktillverkarna.

Fördelar med klockarmband läder

Klockarmband läder erbjuder en komfort som en svår att föreställa sig utan att ha ett klockarmband till hands. Inte nog med dess höga komfort så får du också en elegans och stilfullhet som är svår att få med något annat klockarmband.

Fästen av rostfritt stål

Klockarmbanden i denna serie är dels tillverkade i äkta läder, dessutom har dom ett minst sagt förtroendeingivande känsla. Du kommer känna förtroende för dessa klockarmband och du kan lita på att fästet inte kommer svika dig i första taget.

Hur vet jag om detta klockarmband passar min klocka?

Det du måste veta är vilket avstånd du har mellan dina bandhorn. Du mäter detta enklast genom att mäta med ett skjutmått eller ett måttband. När du vet storleken kan du enkelt beställa. Klockarmbanden i denna produktserie finns i storlekarna 20mm, 22mm och 24mm.

Passar detta klockarmband min smartwatch?

Ja, så länge det är rätt avstånd mellan bandhornen så passar dessa klockarmband smartwatch såväl som vanlig klocka. Att bära ett klockarmband läder till din smartwatch kommer ge dig en elegans och klassisk skönhet som du sällan får med det klockarmband du fick med när du köpte klocka.

Hur monterar jag ett klockarmband läder?

 

Det är generellt enkelt att ta på och av klockarmband. Det som kan behövas är ett bandbytar-verktyg. Hos PrinceNato skickar vi alltid med bandbytar-verktyg med varje order så att du kan känna dig lugn med att du har allt du behöver för att kunna byta klockarmband.

Klockarmband fraktfritt

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfritt hos PrinceNato. Vi värdesätter tydlighet och transparens därför kan du känna dig säker på att ingen fraktavgift läggs på när du ska betala.

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen