Tvådelade klockarmband i läder

 

Klockarmband läder

Klockarmband i läder är att betrakta som dom kanske mest klassiska klockarmbanden. Ser du bilder på äldre ur är det oftast så att dom har ett klockarmband i läder. Går vi tillbaka i historien till den klocka som populariserade armbandsuret för män, nämligen en Cartier, buren av piloten Santos Dumont så bar han den med ett klockband i läder. Innan produktionen av länkar i stål och klockband i gummi populariserats var det också läder som bars på dykarur.

Vilka fördelar finns det med klockarmband läder?

Klockarmband läder ger dig en elegans och klassisk skönhet som är svår att matcha hos andra klockarmband. Det är ingen slump att många av dom mest prestigefulla klockmärkena som Patek Philippe, Vacheron Conastatin och Rolex. Klockarmband tillverkade i läder ger en komfort du kommer att älska. När man väl vant sig vid att ha klockarmband tillverkade i läder är det svårt att gå tillbaka och bära något annat. 

Prisvärda klockarmband läder

Hos PrinceNato har vi ett enormt urval av prisvärda klockarmband generellt och läder i synnerhet. Våra klockarmband läder håller en hög nivå och vi är stolta över att kunna erbjuda en stor mängd produkter som håller en hög lägsta nivå och som vi dessutom själva gärna använder. Letar du efter prisvärda klockarmband tillverkade av äkta läder eller syntetiskt PU-läder så har du hittat rätt.

Hur vet jag att klockarmbandet passar min klocka?

Det enklaste sättet att ta reda på ifall ett klockarmband passar eller inte är att du mäter avståndet mellan bandhornen på din klocka. Detta gör du enklast genom att använda ett skjutmått eller ett måttband. När du tagit reda på vilket avstånd du har mellan bandhornen kan du botanisera bland vårt stora urval av klockarmband och natoband.

Passar klocarmbandet min smartwatch?

Chansen är mycket god att du kommer hitta något eller flera klockarmband som passar just din smartwatch. Men som togs upp ovan så måste du veta avståndet mellan bandhornen. Något vi är stolta över hos Princenato är att vi alltid skickar med både bandstift och bandbytar-verktyg gratis med varje order så att du utan bekymmer kan byta klockarmband.

Klockarmband läder basic - Enkla läderband

Våra enklaste klockarmband tillverkade i äkta läder har vi valt att kalla basic. Med ett klockarmband basic får du ett snyggt och enkelt klockband utan några onödiga dekorationer. Ibland är det enklaste också det bästa och du kommer förstå varför klockarmbanden i denna produktserie är en återkommande favorit hos så många av våra kunder.

Klockarmband i äkta läder med metallspänne

I denna produktserie hittar du klockarmband av mycket hög kvalitet. Klockarmbanden i denna serie är tillverkade i äkta läder och har ett förtroendeingivande spänne som kommer hålla din klocka på plats oavsett vad du utsätter den för.

Klockarmband äkta läder PVD

Ibalnd vill man vara lite mer vågad. Ibland vill man ha ett klassiskt klockarmband med en modern touch. Just detta får du i denna produktserie där spännet är PVD-behandlat vilket gör att det är svart. PVD-behandlingen ger en kraftig tålighet och du kommer kunna bära detta klockarmband länge utan att oroa dig för att slita ut det.

PU-läder eller äkta läder?

Det är frågan man måste ställa sig när man är på jakt efter ett klockarmband läder. PU-läder eller polyuretan-läder är ett syntetiskt läder som oftast är veganskt, hos oss är PU-lädret alltid veganskt. Äkta läder kommer istället från oxdjur och ger en lite annan känsla än PU-lädret. Vilket man uppskattar mest är så klart svårt att svara på. Det enklaste är att du provar båda och ser vilket som passar dig bäst.

Klockarmband läder med fri frakt

Hos PrinceNato vill vi att din köpupplevelse ska vara så enkel som möjligt. Vem har inte gått till e-handelns kassa för att där bli överraskad av ett skyhögt fraktpris. Hos oss behöver du inte oroa dig för detta. Hos Princenato har alla klockarmband och natoband fri frakt!

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen