Waffle strap - våffelmönstrade klockarmband

  • Sportigt och effektfull design
  • Perfekt vid bad och fartfyllda aktiviteter
  • Slitstarkt och klassiskt
  • Stora valmöjligheter

 

Waffle strap

Seiko var först ut med våffelmönstrade klockremar och gjorde dessa populära. Kanska fick dom flesta sin första titt på våffelmönstrade klockarmband när dom såg filmen Apocalypse now där Martin Sheens karaktär Captain Willard bar en Seiko utrustad med just ett våffelmönstrat klockarmband. Anledningen till att dom fortsätter att vara populära är inte så svår att förstå när man väl bär ett. Den urgröpta undersidan bidrar till att hålla en hög komfort. Dom många hålen ger den som bär det en stor möjlighet att fritt bestämma hur klockarmbandet ska sitta.

Klockarmband i FKM-gummi

FKM-gummi är ett oerhört starkt material som du kommer älska i ditt klockarmband. FKM-gummi är smuts- och dammavvisande något som är en fantastisk egenskap hos ett klockarmband. Det första du lägger märket till när du håller ett klockarmband i FKM-gummi är dess tyngd. Densiteten i FKM-gummi är högre än andra gummimaterial vilket ger en annan tyngd.

Klockarmband naturgummi

I denna produktserie har vi förutom klockarmband i FKM-gummi också klockarmband i naturgummi. Naturgummi kommer som namnet skvallrar om från gummiträdet. Naturgummi har en känsla mot handleden som är mycket svår att matcha hos andra klockarmband gummi. Det har också en mycket elastiskt.

Kommer waffle strap passa min klocka eller smartwatch?

Dessa klockarmband passar alla sorters klockor. Det du behöver ha koll på är vilken bredd din klocka har mellan bandhornen. Detta mäter du enklast med hjälp av ett skjutmått eller måttband. Våra waffle strap finns i storlekarna 20 mm och 22 mm.

Är det svårt att montera ett waffle strap?

Nej, det är inte särskilt svårt att montera ett waffle strap. Det du behöver är bandstift och bandbytar-verktyg. Både bandstift och verktyg följer med utan extra kostnad vid varje order från princenato.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen