Klockarmband Tunt gummi

 • Ger din klocka en lägre profil
 • Sportiga och läckra färger att välja bland
 • Obegränsade möjligheter att matcha 
 • Snygga hållare i rostfritt stål och svart PVD-behandling
 • Sportigt och slitstarkt material

 

Klockarmband tunt gummi

Tunt gummi är våra tunnaste klockarmband i gummiMed ett tunt gummi-klockband så kommer din klocka få en snygg och lite lägre profil och det tål dessutom att dras åt lite mer kring handleden om man uppskattar sånt. Att det är i gummi gör det ju också till en trogen följeslagare i vardagen då det tål det mesta, skulle det bli smutsigt så är det bara att lägga in i diskmaskinen och plocka ut igen så är det som nytt.

Silikon klockarmband

Klockarmbanden i denna produktserie är tillverkade i silikon något som ger dig egenskaper du vill ha i ett klockarmband. Silikonet har en flexibilitet som är svår att matcha, dessutom så besitter det en oerhörd styrka så det tåls att användas i alla situationer. Det har också en gedigen värmetålighet så det klarar nästan allt du kan tänkas utsätta klockarmbandet för

  Passar det min smartwatch eller klocka?

  Det du måste ta reda på är vilket avstånd du har mellan bandhornen. Detta gör du enklast genom att mäta med ett skjutmått eller måttband. Klocakrmbanden i denna produkserie finns med bredd 18 mm, 20 mm, 22 mm och 24 mm.

  Quick release-bandstift eller vanliga bandstift

  Quick release-bandstift gör det mycket enkelt att byta klockarmband utan att du behöver verktyg. I denna produktserie har vi både varianter med quick release-bandstift och vanliga bandstift. Vi skickar dock alltid med bandbytar-verktyg och bandstift vid alla ordrar från PrinceNato utan extra kostnad.

  Varför ska jag välja ett klockarmband gummi?

  Klockarmband gummi kommer ge dig en sportig känsla och i fallet med PrincNatos klockarmband gummi får du också en hög kvalitet till ett mycket överkomligt pris. Du behöver heller inte oroa dig för att du ska förstöra ditt klockarmband när du utsätter det för oömma aktiviteter så klockarmband gummi i allmänhet är mycket slitstarka.

  Klockarmband med fri frakt

  Hos PrinceNato vill vi att du aldrig ska bli överraskad när du kommer till kassan och ser ett saftigt fraktpris. Därför ger vi alltid fri frakt när du handlar klockarmband hos oss.

  Ingår bandstift och bandbytar-verktyg?

  Hos Princenato vill vi att du ska ha det enkelt när du byter klockarmband. Därför vill vi alltid se till att du har det du behöver för att bandbytet ska ske så enkelt som möjligt. Därför ingår alltid bandstift och bandbytar-verktyg helt gratis vid varje order från PrinceNato!

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen