Tropic klockarmband gummi

  • Gjorda för vattensport
  • Ger dig den följsamma känsla du förtjänar
  • Snyggt fäste som skänder stabilitet
  • Mycket prisvärda klockarmband

 

Klockarmband tropic

Tropicbanden har sina rötter bland dykare på 60-talet där dom sökte efter ett alternativ till dom stållänkar som kom med klockorna. Alternativet hittade dom bland annat i tropicbanden som är otroligt bekväma samtidigt som dom klarar väta och andra ansträngningar. Dessa klockarmband ger en stor valfrihet och du kan enkelt anpassa storleken så att det sitter perfekt kring din handled.

Silikon klockarmband

Silikon är ett material som passar mycker bra alternativ när det kommer till klockarmband. Silikongummit har en mängd egenskaper som gör att det passar mycket bra. Bland annat så har silikonet en enorm temperaturtålighet så du kan utsätta det för nästan vilka temperaturer du vill utan att du behöver oroa dig för att det ska ta skada. Det har också en mycket bra flexibilitet och är oerhört slitstarkt.

Är det svårt att montera ett klockarmband tropic?

Nej, det är inte särskilt svårt att montera ett tropic klockarmband. Det du behöver är två bandstift och ett bandbytar-verktyg. Båda dessa skickar vi med vid varje order från Princenato utan kostnad.

Passar det min smartwatch?

Det du behöver veta är vilket avstånd du har mellan bandhornen på din smartwatch. Du mäter detta enklast med hjälp av ett skjutmått eller ett måttband. Våra klockarmband tropic finns i storlekarna 20 mm och 22 mm.

Varför ska jag välja ett klockarmband gummi

Klockarmband gummi generellt, men kanske framförallt klockarmband tropic ger en mycket bekväm känsla och ger dig en enorm komfort. Att dom dessutom är skapade för sportiga förhållanden gör inte saken sämre.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen