Rubber strap - Klockarmband silikon

  • Sportigt och effektiv design
  • Ger dig rätt attityd och känsla
  • Prisvärt och hög kvalitet
  • Lätta att montera

 

Klockarmband gummi

I denna produktserie kan du välja bland ett stort antal olika färger av snygga och enkla klockarmband tillverkade av silikongummi. Dom snygga och välsittande klockarmbanden håller en hög kvalitet och är mycket prisvärda.

Klockarmband tillverkade av silikon

Silikon är ett mycket populärt gummimaterial bland klockarmband. Det är lätt att förstå varför när man känner till dess egenskaper. Det mycket temperaturtåligheten gör att du inte behöver oroa dig för att ditt klockarmband ska fara illa oavsett om du badar i en kall sjö, bastar eller åker skidor. Silikon har också en styrka som är svårt att matcha.

Quick release-bandstift

Quick release-bandstift gör det mycket enklare för dig att byta klockarmband. Du kan tack vare dessa innovativa bandstift byta klockarmband utan någon som helst hjälp av verktyg. Men hos PrinceNato skickar vi alltid med bandbytarverktyg på alla ordrar utan kostnad.

Kommer det passa min smartwatch?

Ja, det kommer det göra. Det du behöver hålla koll på är vilket avstånd din klocka har mellan bandhornen. Du mäter detta enklast med ett skjutmått eller ett måttband. I denna produktserie har vi storlekarna 18 mm, 20 mm och 22 mm.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen