Ladder - Stegade klockarmband

  • Snygga och sportiga klockarmband gummi
  • Utskurna delar i klockarmbandet ger en bra ventilation och för bort fukt
  • Hållfast, värmetåligt och prisvärt

Klockarmband gummi

Klockarmband tillverkade i gummi är ett perfekt och sportigt komplement till din klocka. Anledningarna till att dom är så pass älskade är många. Dels gör materialet att det går att skapa vackra och intensiva färger något som kommer bidra till att höja din klocka och få den att sticka ut ur mängden. Klockarmband i gummi har också en mycket bra komfort och tål det mesta du kan utsätta klockarmbandet för.

Silikon klockarmband

Klockarmbanden i denna produktserie är tillverkade i silikon. Silikongummi har flera starka egenskaper som gör det till en perfekt följeslagare till din klocka. Dels har det en oerhörd tålighet när det kommer till temperaturer. Du kan utan problem ha på dig ett silikonklockarmband när du bastar och därefter bada isvak utan att oroa dig för att det ska ta någon skada. Dessutom har silikonklockarmband en enorm styrka så du behöver inte oroa dig för att det ska gå sönder.

Ladder klockarmband - stegformade klockarmband

Ladder klockarmband är ett stegformat klockarmband. Dom utskurna områdena i klockarmbandet bidrar till att din handled inte blir för varm eller fuktig. Detta klockarmband ger en snyggt sportigt intryck till ett mycket överkomligt pris.

Hur vet jag om detta klockarmband passar min smartwatch eller klocka?

Det du behöver veta är vilket avstånd du har mellan bandhornen. Detta kan du ta reda på genom att exempelvis google "märke modell lug width". Eller så mäter du avståndet med ett skjutmått eller ett måttband. Så länge din klocka har en bredd på 20 mm eller 22 mm så finns det klockarmband gummi ladder som passar din klocka.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen