Curved rubber - kurvat FKM-gummiklockarmband

  • Sportigt klockarmband med hög komfort
  • Håller sig fräscht tack vare sitt damm och smutsavvisande material
  • Snygga och prisvärda färgalternativ

 

Klockarmband gummi kurvat

Klockarmbanden i denna produktserie ger dig en ny nivå av komfort tack vare dess kurvade design. Klockarmband curved rubber är till skillnad från mer traditionella klockarmband böjda för att enklare följa din handled och på så sätt skapa en oöverträffad komfort. 

FKM-gummi klockarmband

FKM-gummi eller flourgummi är materialet som dessa klockarmband är tillverkat av. FKM-gummi skiljer sig från andra sorters gummi såsom Silikon eller naturgummi. Det första du kommer lägga märket till när du har ett FKM-gummi klockarmband i din hand är den förtroendeingivande vikten. Densiteten i materialet gör att det har en helt annan vikt än vad du får hos andra klockarmband tillverkade i gummi. En annan stor fördel dessa klockarmband har är att dom är smuts och dammavstötande vilket ger att du kommer ha ett fräscht klockarmband.

Passar det min smartwatch

Klockarmbanden i denna produktserie passar din klocka, vanlig såväl som smartwatch. Det du behöver känna till är hur bred din klocka är mellan bandhornen. Klockarmband cuved rubber finns i storlekarna 20 mm och 22 mm.

Du mäter enkelt avståndet mellan bandhornen med hjälp av ett skjutmått alternativt ett måttband.

Quick release-bandstift

Att byta klockarmband har tidigare setts som lite krångligt. Med quick release-bandstift så är den tiden förbi. Detta klockarmband sätter du på och tar av enkelt utan några som helst hjälpmedel. Vi skickar dock alltid med ett bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Är PrinceNato fraktfritt?

Alla dina ordrar med klockarmband och natoband är alltid fraktfria hos PrinceNato. 

Följer det med bandstift och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift och bandbytar-verktyg med alla ordrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen