Klockarmband med 22 mm bredd

Följande klockarmband och natoband finns med 22 mm bredd.

Klockarmband 22mm

Klockarmband med en bredd på 22mm är ett mycket vanligt val till en mycket stor mängd klockor. 22mm är en perfekt bredd som ger ett lite tydligare närvaro på din handled. 22mm får betraktas som en ganska modern bandbredd då just en bandbredd på 22mm har blivit mycket populär på senare år. 

Går du tillbaka till armbandsur från 50-tal, 60-tal och 70-tal exempelvis är det mycket ovanligt att hitta armbandsur som har just 22mm som bandbredd. Hos smartwatch däremot är det mycket vanligt att du hittar ett brett urval av klockor med 22mm bandbredd.

Varför är 22mm vanligare bland klockor idag?

Framförallt beror det på att klockor idag är större än dom var för 30 år sedan. Större klockor kräver bredare klockarmband för att behålla stilen. Kanske skönjar vi en tillbakagång mot lite mindre armbandsur, men fortfarande är dom flesta klockor som finns till salut idag åtminstone 40mm diagonalt mätt. För att klockan ska behålla behagliga proportioner så krävs det att dom har en bandbredd på 22mm.

Stort utbud av klockarmband 22mm

Hos princenato hittar du ett digert utbud av klockarmband 22mm. Nästan alla klockarmband vi har till salut har vi i 22mm och detta är vi minst sagt stolta över. För dig som kund betyder detta att du har ett mycket rikt urval när du ska välja klockarmband. Du kommer hitta klockarmband du kommer älska oavsett om du är ute efter gummiband, läderband, tvådelade natoband, marine nationale-klockarmband eller natoband.

Klockarmband gummi 22mm

Är du på jakt efter ett klockarmband gummi så kommer du hitta ett mycket rikt utbud hos oss. Klockarmband tillverkade i gummi har eflera egenskaper du kommer att älska. Dels är det ett riktigt sportigt alternativ. Gummibanden kom till för att för det behövdes inom dykning som ett alternativ till klockarmbanden som var populära då vilka var tillverkade i metall och läder. Bland våra klockarmband gummi har vi waffle strap vilket är ett oerhört sportigt alternativ till din klocka.

Tvådelade natoband 22mm

Tvådelade natoband ger din har många egenskaper du kommer uppskatta. Med ett vanligt natoband  ligger det ett eller två lager material under själva klockan. Att ha ett eller två lager material under klockan bidrar så klart till att klockan får en annan höjd. Detta är något du slipper med ett tvådelat natoband. Dessa har ett fäste av en lite mer klassisk karaktär. Du har också ett mycket stort antal färgsättningar att välja bland.

Klockarmband läder 22mm

Läder är ett klassiskt material när det handlar om klockarmband. Läder har en mängd egenskaper som gör det till ett riktigt bra material att tillverka klockarmband i. Läder är ett naturligt material som skpar en riktigt härlig känsla mot din handled. Läder är också ett slitstarkt material som borgar för att du kommer kunna använda det under en lång period utan att oroa dig för att det ska gå sönder.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen