Klockarmband med 22 mm bredd

Klockarmband 22mm

Klockarmband med en bredd på 22mm är ett mycket vanligt val till en mycket stor mängd klockor. 22mm är en perfekt bredd som ger ett lite tydligare närvaro på din handled. 22mm får betraktas som en ganska modern bandbredd då just en bandbredd på 22mm har blivit mycket populär på senare år. Går du tillbaka till armbandsur från 50-tal, 60-tal och 70-tal exempelvis är det mycket ovanligt att hitta armbandsur som har just 22mm som bandbredd. Hos smartwatch däremot är det mycket vanligt att du hittar ett brett urval av klockor med 22mm bandbredd. Du hittar en mängd olika utförande på våra klockarmband alltifrån natoband som kan vara tillverkade i nylon, gummi eller bomulls-canvas, kloockarmband gummi som är det självklara valet för den som har en aktiv livsstil och ändå vill se riktigt snygg ut eller varför inte klockarmband läder som är en tidlös kompanjon till din klocka.

 • Välj mellan ett enormt urval av klockarmband
 • Snabba leveranser
 • Bra priser
 • flera olika material att välja bland

Varför är 22mm vanligare bland klockor idag?

Framförallt beror det på att klockor idag är större än dom var för 30 år sedan. Större klockor kräver bredare klockarmband för att behålla stilen. Kanske skönjar vi en tillbakagång mot lite mindre armbandsur, men fortfarande är dom flesta klockor som finns till salut idag åtminstone 40mm diagonalt mätt. För att klockan ska behålla behagliga proportioner så krävs det att dom har en bandbredd på 22mm.

Klockarmband gummi 22mm

Är du på jakt efter ett klockarmband gummi så kommer du hitta ett mycket rikt utbud hos oss. Klockarmband tillverkade i gummi har eflera egenskaper du kommer att älska. Dels är det ett riktigt sportigt alternativ. Gummibanden kom till för att för det behövdes inom dykning som ett alternativ till klockarmbanden som var populära då vilka var tillverkade i metall och läder. Bland våra klockarmband gummi har vi waffle strap vilket är ett oerhört sportigt alternativ till din klocka.

 1. Gummi är ett hållbart material som tål vatten och kan bäras varje dag utan att bli slitet.

 2. Gummi är ett flexibelt material som är bekvämt att bära, vilket gör det lämpligt för aktiviteter som träning och andra fysiska aktiviteter.

 3. Gummi är lätt att rengöra och kan enkelt torkas av om det blir smutsigt.

 4. Klockarmband i gummi finns i olika färger och mönster, vilket ger många valmöjligheter när det gäller stil och design.

 5. En 22 mm bredd är en större storlek än standardstorleken på klockarmband, vilket kan vara lämpligt om du har en större klocka eller vill ha ett mer synligt klockarmband.

I slutändan är det viktigaste att du väljer ett klockarmband som du gillar och som passar din personliga stil och smak

Natoband 22mm

Det finns flera anledningar till att du kan överväga att använda ett natoband med 22 mm bredd:

 1. Det kan ge en bättre passform: Ett natoband med 22 mm bredd kan vara lämpligt för personer med en lite större handled eftersom det ger mer utrymme och komfort än ett band med en mindre bredd.

 2. Det kan passa bättre till din klocka: Vissa klockor ser mer harmoniska ut med ett natoband som har en bredd som matchar klockans tjocklek. Om din klocka har en bredare klockring kan ett natoband med 22 mm bredd komplimentera den bättre än ett band med en mindre bredd.

 3. Det kan ge en mer maskulin look: Ett natoband med 22 mm bredd kan ge en mer maskulin och kraftfull look än ett band med en mindre bredd. Det kan vara ett bra val för personer som vill ha en klocka som ser mer robust och stilren ut.

Det är viktigt att du väljer ett natoband som passar din personliga stil och preferenser. Om du är osäker på vilken bredd som passar dig bäst kan det vara en bra idé att prova olika alternativ för att se vad som känns mest bekvämt och attraktivt

Klockarmband 22mm läder

Läder är ett klassiskt material när det handlar om klockarmband. Läder har en mängd egenskaper som gör det till ett riktigt bra material att tillverka klockarmband i. Läder är ett naturligt material som skpar en riktigt härlig känsla mot din handled. Läder är också ett slitstarkt material som borgar för att du kommer kunna använda det under en lång period utan att oroa dig för att det ska gå sönder.

Här är några fördelar med att ha ett klockarmband i läder som är 22 mm brett:

 1. Läder är ett hållbart material som kan bäras varje dag utan att bli slitet, så länge det hanteras och sköts om på rätt sätt.

 2. Läder har en klassisk och stilren look som passar många olika stilar och tillfällen.

 3. Läder är ett andningsbart material som kan vara bekvämt att bära, speciellt på varma dagar.

 4. Läder är lätt att rengöra och kan enkelt torkas av om det blir smutsigt.

 5. En 22 mm bredd är en större storlek än standardstorleken på klockarmband, vilket kan vara lämpligt om du har en större klocka eller vill ha ett mer synligt klockarmband.

I slutändan är det viktigaste att du väljer ett klockarmband som du gillar och som passar din personliga stil och smak

Marine nationale strap 22mm

Det finns många olika skäl att välja ett elastiskt klockarmband med en bredd på 22mm. Ett av de mest uppenbara skälen är att det ger ett snyggt och stilrent utseende på klockan. Dessutom är ett elastiskt armband bekvämt att bära eftersom det kan anpassa sig till din handled och rörelser.

Om du väljer ett klockarmband i stål, svart stål eller guld kan det också ge en extra touch av lyx och elegans till klockan. Det finns många olika varianter att välja mellan, så du kan välja det som passar bäst med din personliga stil och smak.

Ett elastiskt klockarmband med en bredd på 22mm kan också vara en bra val för dig som vill ha ett mer flexibelt och bekvämt alternativ till ett traditionellt klockarmband. Detta kan vara särskilt användbart om du t.ex. tränar mycket eller har en aktiv livsstil.

Så i sammanfattning kan ett elastiskt klockarmband med en bredd på 22mm vara ett bra val för dig som vill ha ett bekvämt, stilrent och elegans alternativ till ett traditionellt klockarmband

Tvådelade natoband

Tvådelade natoband ger din har många egenskaper du kommer uppskatta. Med ett vanligt natoband  ligger det ett eller två lager material under själva klockan. Att ha ett eller två lager material under klockan bidrar så klart till att klockan får en annan höjd. Detta är något du slipper med ett tvådelat natoband. Dessa har ett fäste av en lite mer klassisk karaktär. Du har också ett mycket stort antal färgsättningar att välja bland.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen