Klockarmband med 20 mm bredd

Följande klockarmband och natoband finns med 20 mm bredd.

Klockarmband 20mm

Att ha en bredd mellan bandhornen på 20mm kommer ge dig ett enormt utbud att välja bland när det kommer till klockarmband. Detta stämmer också mycket väl hos PrinceNato. Vi har enormt många klockarmband med en bredd av 20mm.

Finns det några fördelar med klockarmband 20mm

20mm är en perfekt avvägning för ett klockarmband. Det ger ett elegant intryck och en solid känsla som du kommer uppskatta. Som nämnt ovan är också utbudet på klockarmband 20mm enormt något som är perfekt om du är på jakt efter ett nytt klockarmband.

Klockarmband läder 20mm

Läder är det mest klassiska materialet när det kommer till klockarmband. Det är lätt att förstå varför materialet har överlevt som favoritmaterial hos så många. Komforten och elegansen hos ett klockarmband läder är något som du kommer att älska. 

Hos PrinceNato kan du också välja om du vill ha klockarmband läder tillverkade av äkta läder eller om du vill ha ett som är tillverkat av veganskt PU-läder.

Du kan också välja om du vill ha ett svart spänne till ditt klockarmband eller om du vill ha ett av rostfritt stål.

Klockarmband gummi 20mm

Gummi har seglat upp som ett favoritmaterial hos många när det kommer till klockarmband. När du har ett klockarmband gummi kommer du också förstå varför dom är så pass uppskattade. Det är verkligen ett sportigt alternativ och det kommer klara allt du utsätter det för.

FKM-gummiband

FKM-gummi eller flourgummi är ett fantastiskt material som ger ett mycket förtroendeingivande känsla när du har det kring din handled. FKM-gummi har en högre densitet än annat gummi vilket ger en tyngd du kommer att älska. Dessutom slipper du att det drar till sig damm som vissa andra gummiprodukter gör.

Silikon-gummiband

Silikongummi är ett mycket bra alternativ när du letar efter klockarmband. Silikongummi har många starka egenskaper som du kommer älska hos det. Bland annat har det en värmebeständighet och det kommer inte att ge vika nästan oavsett villka aktiviteter du utsätter det för. Silikongummi har också en styrka så att du kan känna dig trygg när du använder det.

Naturgummiband

Naturgummi kommer som namnet skvallrar om från gummiträdet. Materialet ger en mycket behaglig känsla och det är ingen slump att några av dom mest prestigefyllda klockmärkena så som Hublot och Breitling använder naturgummi när dom tillverkar klockarmband av gummi.

Natoband 20mm

Vi har ett enormt utbud av natoband med 20mm bredd. Vad du än är ute efter så kommer du hitta det hos oss. Du kanske söker ett rejält natoband som verkligen håller din klocka på plats. Då ska du välja ett natoband i vår serie rugged. Eller vad sägs om det mest bekväma natobanden som finns på marknaden, dom har du i vår serie seatbelt.

Vi har verkligen alla sorters natoband och vi är stolta över att vara prisledande när det kommer till klockarmband och natoband.

Marine nationale MN-strap 20mm

Dom elastiska marine nationale-klockarmbanden är något som du kommer att vilja bära varje gång du får chansen. Det elastiska materialet ger en flexibilitet som du önskar hos ett klockarmband. 

Hos Princenato finner du dessutom ett enormt utbud av MN-strap. Vad sägs om marine nationale-klockarmband med svart spänne? Jo vi har flera olika att välja bland. Guldspänne då? Jo det också! Men störst utbud har vi av klockarmband med spänne i rostfritt stål.

Tvådelade natoband 20mm

Tvådelade natoband ger dig allt du önskar av ett natoband med skillnaden att inget av natobandets material ligger under klockan. Detta ger att du kan bära det tillsammans med en smartwatch eller vanlig klocka för all del. Det tvådelade natobandet ger inte heller den extra höjd du annars får från natoband. Du finner ett stort utbud av tvådelade natoband hos oss Princenato.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen