Klockarmband med 18 mm bredd

 

Klockarmband 18mm

Vi har en mängd olika klockarmband med 18 mm bredd. Du tar lätt reda på vilken bredd du har mellan dina bandhorn på din klocka  genom att helt enkelt mäta, enklast gör du detta med ett skjutmått men något annat form av mätdon duger också. Det finns mängder av klockor med en bandbredd av 18 mm.

Natoband 18mm

Nedan i listan hittar du ett rikt och brett utbud av natoband med 18mm bredd. Snygga och välsittande natoband i en mängd olika modeller. 18 mm får också betraktas som den mest traditionella storleken när det handlar om natoband. Detta för att natobanden dom brittiska alltid var 18mm oavsett om klockan soldaten eller befälet bar hade en annan bandbredd.

Att ha en klocka med 18mm mellan bandhornen gör ofta att du har en klocka som är elegant och lite mindre. Ett natoband är ett utmärkt val vid dessa tillfällen då det ger en riktigt snygg känsla.

Klockarmband läder 18mm

Att ha ett klockarmband läder i 18 mm ger dig ett mycket elegant intryck. Det är inte ovanligt att du hittar oerhört snygga och eleganta vintage-klockor med en bandbredd av 18 mm. Unna då den klockan ett nytt och snyggt klockarmband.

Klockarmband gummi 18mm

Du hittar ett rikt utbud av klockarmband gummi i 18 mm. Gummiklockarmband har många fördelar över läder och nylon inte minst att dom upplevs som betydligt mer sportiga och har en helt annan resistans mot vatten.

Marine nationale MN-strap 18mm

Vi försöker alltid att utöka vårt sortiment och en nykomling är flera snygga och elastiska marine nationale MN-strap. Dessa snygga och elastiska klockarmband har en mycket bekväm känsla och du kommer uppskatta varje gång du bär ett.

Tvådelade natoband 18mm

Tvådelade natoband är ett häftigt alternativ till dom traditionella natobanden. Tvådelade natoband har fördelen att dom inte bidrar till klockans tjocklek och dom gå dessutom att använda tillsammans med en smartwatch tackvare att det inte ligger något material ivägen för smartwatchens sensorer.

Hur ska jag kunna välja klockarmband?

Hos PrinceNato tycker vi att det är viktigt med valfrihet, att ha möjligheten att välja mellan flera olika klockarmband, att du ska kunna välja klockarmband beroende på vilket humör du är på eller vilka kläder du bär. Därför gör vi vårt yttersta för att hålla priserna så låga det bara går så att du som kund ska känna att du har råd med lyxen som är klockarmband. 

Följer det med bandstift 18mm och bandbytar-verktyg?

Hos PrinceNato kan du vara trygg i att du kommer ha allt du behöver för att byta klockarmband. Därför skickar vi alltid med bandstift 18mm och bandbytar-verktyg med alla dina ordrar där du beställer ett klockarmband med bredd 18mm.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen