Vilka är PrinceNato?

Varje person är unik. Hur du bär din klocka ska också vara unikt, hos PrinceNato har vi som ambition att göra detta möjligt. Vi vill erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa produkter som du lätt kan matcha med din klocka och stil. 

Vi skulle aldrig sälja något vi inte själva vill bära och steget till att vi ska ta in något i sortimentet är långt och kräver mycket stötande och nötande. Vi vill att våra kunder ska ställa samma höga krav på sina klockarmband som vi gör.

Tre löften som gör PrinceNato till en trygg e-handel

  1. Nöjd kundgaranti - Få hem ditt klockband prova det känn och kläm skulle det inte falla dig i smaken ersätter vi dig antingen med nytt klockband eller pengarna tillbaka.
  2. Säker transport - PrinceNato använder sig av Postnords ordinarie postgång. Skulle det mot förmodan bli något fel så är det bara att skicka ett mail så skickar vi på nytt.
  3. Hög kvalitativa produkter - Hos PrinceNato kan du vara trygg med att vårt sortiment av klockband håller allra högsta kvalitet.

Med vår bas i Gävle så jobbar vi med att förse våra kunder med bästa möjliga produkter så väl som den bästa servicen. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda med sitt köp och med vårt bemötande.

 

Har du några frågor om våra produkter eller annat så är du välkommen att skriva till Contact@Princenato.se

 

Prince Nato

Södra Kungsgatan 53

802 55 Gävle

Orgnr: 8811110272

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen